Бодови за опстанак Младост – Слобода (МГ) 3:1

Фудбалери „Младости” су у 21. колу  Прве лиге Републике Српске угостили екипу „Слободе“ из Мркоњић Града.  Утакмица за домаћина је била од значаја у борби за опстанак, с обзиром да се налазе на 11. мјесту првенствене табеле. Домаћа „Младост“ је заслужено побиједила резултатом 3:1 захваљујући доброј игри свих играча а посебно најбољем играчу утакмице, Рајку Ћеранићу који је постигао два поготка.

Голове за „Младост“ су постигли Ћеранић Рајко у 11. и 54. минуту из пенала и Лозо Дејан у 89. минуту . Једини погодак за госте из Мркоњић Града постигао је Милетић Драженко  у 90. минуту игре.
„Младост“ је играла у саставу: Перовић С, Перовић М. (од 73. мин. Лозо), Салатић, Сушић Н. Горановић (од 60. мин.Пушара), Вицо, Прело, Андрић, Тохољ, Комненић, Ћеранић (од 70. мин. Мрковић),
Након одиграног 21 кола на првом мјесту је екипа ФК „Леотар“ из Требиња са 42 бодова а „Младост“ се налази на једанаестом  мјесту са освојена 24 бода.

У 22. колу Првенства РС које се игра  у суботу 09. маја са почетком у 16:00  часова, фудбалери „Младости“ гостују у Требињу гдје се састају са лидером првенства домаћом екипом ФК „Леотар“.

У утакмици 28. кoла првенства Омладинске лиге БиХ група „ЈУГ“ која је одиграна у суботу 02. маја у Посушју, омладинци „Младости“ су се састали са вршњацима НК „Посушје“. Кадети су своју утакмицу изгубили службеним резултатом 3:0, а Јуниори резултатом 5:2.

У заосталој утакмици 27. кoла прољетног дијела првенства Омладинске лиге БиХ група „ЈУГ“ које ће се одиграти у уторак 05. маја, омладинци „Младости“ су домаћини  вршњацима ФК „Леотар“ из Требиња. Утакмице почињу у 10:00 часова-кадети и 12:00 часова-јуниори.

У следећем, 29. колу које се игра у недељу 10.маја, омладинци „Младости“ су домаћини  вршњацима ФК „Столац“ из Стоца. Утакмице почињу у 10:00 часова-кадети и 12:00 часова- јуниори.

Подијелите вијест