Бодови домаћину: Младост – Подриње 1:0

Фудбалери Младости су у 20. колу Друге лиге Републике Српске, група „Исток“, угостили екипу Подриња из Јање, лидера на првенственој табели. Права првенствена утакмица била је више од значаја за екипу Подриња, којој су бодови важни у борби за улазак у Прву лигу Републике Српске.

Утакмица је протекла са доста шанси за постизање погодака али и са теренском иницијативом домаћина. Домаћа Младост је заслужено побиједила резултатом 1:0 захваљујући доброј игри свих играча, а посебно најбољем играчу утакмице, Ћеранићу, који је у 62. минуту игре постигао једини погодак и нанио други првенствени пораз лидеру на табели.

Младост је играла у саставу: Гузина, Мрковић, Лозо, Петковић,Салатић, Сушић, Шиљеговић,Горановић (од 84. мин. Дангубић), Комненић (од 90 мин.Авдаловић), Дракул, Ћеранић (од 90 мин. Бјелогрлић). Фудбалери Младости тренутно су на 6. мјесту са 26 освојених бодова.

У 21. колу Првенства РС које се игра у суботу 09. априла, са почетком у 15:00 сати, фудбалери Младости гостују у Сокоцу, гдје се састају са домаћом екипом ОФК „Гласинац 2011“.

У утакмици 11. кoла прољетног дијела првенства Омладинске лиге група „ЈУГ“, које је одиграно у недељу 03. априла, кадети Младости су били домаћини вршњацима ФК „Фамос“ из Војковића и побиједили резултатом 6:1. Пионирска селекција је утакмицу добила службеним резултатом 3:0.

У следећем 12. колу које се игра у недељу 10. априла, Омладинци гостују у Сокоцу гдје се састају са домаћом екипом ОФК „Гласинац 2011“. Утакмице почињу у 10:00 сати за пионире и 12:00 сати за кадете.

Подијелите вијест