Бодови домаћину: Младост – Јединство (Брчко) 4:0

Фудбалери Младости су у 8. колу  Друге лиге РС,  група „Исток“ угостили екипу Јединство из Брчког. Била је то утакмица права првенствена са доста шанси за постизање погодака и теренском надмоћности домаћина. Домаћа Младост је заслужено побиједила резултатом 4:0 захваљујући доброј игри свих играча. Поред низа шанси за постизање погодака домаћини су једну искористили у 44. минуту игре и повели са 1:0 поготком Николића. У  другом полувремену након више шанси прилику је искористио Мрковић у 55. минуту  и повећао на 2:0. Ћеранић у 58. минуту повећао предност на 3:0, а Ђорђе Салатић  у 74. минуту постигао погодак за коначан резултат од 4:0.

Младост је играла у саставу: Гузина, Николић, Мрковић, Лозо, Салатић, Сушић Н, Горановић (од 80. мин. Бокић), Дубљевић (од 80. мин. Бокић), Пушара (од 74. мин. Бјелогрлић), Комненић (од 62. мин. Авдаловић) и Ћеранић.

Фудбалери Младости тренутно су на 7. мјесту са 12 освојених бодова.

У 9. колу Првенства РС које се игра  у недељу 09. oктобра са почетком у 15:30 часова, фудбалери Младости гостују у Бијељини гдје се састају са домаћом екипом ФК „Слога јунајтед“.

У 5. колу омладинске квалитетне лиге ФСРС „Југ“ група Херцеговина (предпионири, пионири и  кадети)  које се играло у  недељу 02. октобра омладинци Младости су гостовали у Невесињу гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Вележ“. Кадети домаће екипе су били бољи и побиједили резултатом 3:1, а пионири су поражени резултатом 1:0. Предпионири Младости су били бољи и заслужено побиједили домаћина резултатом 3:0.

У 6. колу омладинске квалитетне лиге ФСРС „ЈУГ“ група Херцеговина (предпионири, пионири и  кадети)  које се играло у недељу 09. септембра, омладинци Младости су били домаћини екипи ФК „Сутјеске“ из Фоче. Утакмице почињу од 10:00 часова.