Бодови домаћину: Младост – Дрина ХЕ 3:0

Фудбалери Младости, у 6. колу Друге лиге Републике Српске, група „Исток“, протеклог викенда угостили су екипу „Дрина ХЕ“ из Вишеграда.

Утакмица права првенствена, са доста шанси за постизање погодака али и теренском надмоћности домаћина. Домаћа Младост је заслужено побиједила резултатом 3:0, захваљујући доброј игри свих играча, а посебно најбољег играча утакмице и стријелца, Драгана Горановића. У 9 минуту игре постигао је погодак из слободног ударца са око 25 метара. У 26 минуту Горановић је својим другим поготком повећао на 2:0 и са тим резултатом се отишло на одмор. У другом полувремену након више шанси прилику је искористио Ђорђе Салатић и постигао погодак за коначан резултат од 3:0.

Младост је играла у саставу: Гузина, Бјелогрлић, Мрковић, Лозо, Салатић, Сушић Н, Горановић (од 80 мин. Бокић), Дубљевић, Пушара (од 72 мин. Николић), Комненић (од 90 мин. Авдаловић), Ћеранић.

Фудбалери Младости тренутно су на 13 мјесту са 6 освојених бодова.

У 7. колу Првенства РС које се игра у недељу 24. септембра, са почетком у 16 часова, фудбалери Младости гостују у Сребреници, гдје се састају са домаћом екипом ФК „Губер“.