Бодови домаћину: Козара – Младост 2:0 (0:0)

Фудбалери Младости су у оквиру 25. кола Првенства РС гостовали у Градишци гдје су се састали са домаћом Козаром. У првом полувремену игра два ривала била је равноправна. Козара је бољом игром у другом полувремену стигла до побједе против  Младости.

Друго полувријеме је донијело преокрет. У 50. минуту Козара је повела 1:0 голом Милоша Шатаре, а затим је у 55. минуту Немања Гаврић повисио на 2:0 што је и био коначан резултат утакмице.

Младост  је играла у саставу: Гузина, Мрковић, Н. Сушић, Вицо, Г. Сушић, Андрић, Комленић, Прело (од 86. мин. Дубљевић), Лозо (од 75. мин. Јеремић), Горановић, Ћеранић
Жуте картони су добили  Прело, Мрковић и Јеремић.

Након 25. кола фудбалери Младости заузимају 10. мјесто са освојена 33 бода. На првом мјесту се налази Младост из Велике Обарске са 49 бодова  и освојеном титулом првака Републике Српске, чиме је остварила пласман у Премијер лигу БиХ.

У  суботу 01. јуна, Младост је домаћин ФК „Борац“ Шамац који се бори за опстанак у Првој лиги РС.

Омладинци Младости – Кадети и Јуниори су у оквиру 28. кола Омладинске лиге БиХ група „ЈУГ“ у недељу 26. маја требали играти са НК „Чапљина“ али је утакмица одгођена за 05. јуни.

Кадети ће почети утакмицу у 15:30, а  Јуниори у 17 и 30 сати.

У недељу,  02. јуна, у оквиру 29. кола Омладинци Младости гостују у Томиславграду гдје се састају са домаћим НК „Томиславом“. Утакмице почињу у 10:00 и 12:00 сати.