Акција уређења риболовне зоне и стазе: Заједничким радом до љепше природне средине

Око 25 учесника уређења риболовне зоне и стазе, и протеклог викенда на двије локације језера Десивоје су обавили велики дио посла. Уз помоћ предузећа РиТЕ Гацко, урађен је насип плаже, као и бољи прилаз језеру. Крчењем и спаљивањем шибља, обезбијеђено је мјесто за роштиљ и окупљање како рибара тако и оних који слободно вријеме желе провести у природи и на свјежем ваздуху.

Акција је наишла на позитивне критике и подршку свих структура, па је тако, како кажу организатори, у плану и набавка клупа и столова које ће у наредном периоду обезбиједити „Центар за газдовање кршем“ Требиње. Тако ће језеро постати још атрактивније, како за домаће тако и за стране туристе.

Организатори се захваљују предузећу Путеви, РиТЕ Гацко као и свим организацијама и појединцима који својим учешћем чине да акција даје само добре резултате. И даље апелују на све риболовце и љубитеље природе, да своје слободно вријеме током викенда посвете овој акција, која је заказана и наредне недјеље, на истом мјесту, са почетком у 09:00 сати.