4. коло: Романија (Пале) – Младост (Гацко) 1:0

Фудбалери Младости су у 4. колу Друге лиге РС група “Исток” гостовали у Палама гдје су се састали са домаћом Романијом, повратником из Регионалне лиге РС група „Југ“.

Екипа домаћина показала је бољу игру, коју је поготово крунисао у последњим моментима првог полувремена Мухаремовић и довео домаћина у вођство од 1:0, што се касније испоставило да је то коначан резултат утакмице. И гости су имали своје шансе за постизање голова, али непрецизни су били Горановић и Салатић.

Стриjeлaц: Mухaрeмoвић 45 минуту.
Судиjе: Вeлибoр Видaкoвић (Звoрник), Стeфaн Ђукић (Биjeљинa), Сузaнa Бoрић (Mилићи).

Жути кaртoни: Цицoвић, Jaкoвљeвић (Рoмaниja) Гузинa, Сaлaтић, Брaтић, Jeрeмић (Mлaдoст.)

Рoмaниja: Mиjoвић, Joвaнoвић, Чвoрo, Живкoвић, Цицoвић, Mухaрeмoвић, Пaрaђинa, (oд 67. мин Jaкoвљeвић), Блaгojeвић, Шaрoвић (oд 82. мин Oбрaдoвић), Кoрoмaн (oд 46. мин Кoшaрaц), Цицoвић

Mлaдoст: Гузинa С, Mркoвић, Лoзo, Сaлaтић,Гузинa Ј, (oд 58. мин. Jeрeмић), Гoрaнoвић, Aвдaлoвић Ј (oд 75. мин. Eлeк), Ћeрaнић, Брaтић, Дрaкул, Вукoвић

Након одиграна четири кола, на првом мјесту је екипа ФК “Романија” Пале са 9 бодова. Младост се налази на осмом мјесту са освојених 6 бодова.

У наредном 5. колу јесењег дијела Првенства РС – Друга лига „Исток“, које се игра  у суботу 07. септембра са почетком у 17 часова, фудбалери Младости дочекују екипу ФК „Будућност“  Пилице.

Подијелите вијест