22. коло: ОФК „Слога“ Горње Црњелово – ФК „Младост“ Гацко 2:0

У 22. колу Друге лиге РС, група „Исток“, фудбалери Младости из Гацка гостовали су у Великој Обарској гдје су се састали са лидером првенства домаћом екипом ОФК „Слога“ Горње Црњелово и поражени резултатом од 2:0. Ово је први пораз у прољећном дијелу првенства након седам одиграних кола. Домаћини су повели поготком Марковић Живана у 77. минуту, а коначан резултат утакмице од 2:0 поставио је Јањић Стефан у 84. минуту.

Стријелци: Марковић Живан у 77. и Јањић Стефан у 84. минуту за  Слогу ГЦ.

Судиј: Ступић, (Требиње), Дошло (И.Сарајево) Крунић (Фоча),

Жути картони: Гузина Слободан (Младост).

Младост је играла у саставу: Гузина(од 89. мин Шуковић), Бокић (од 84. мин Делић), Николић, Мрковић, Копривица, Лозо, Салатић, Горановић,Комненић, Авдаловић (од 72. мин Дубљевић), Ћеранић.

Након 22. кола, на првом мјесту је лидер првенства екипа ОФК „Слога“ из Горњег Црњелова са 56 бодова. Младост се налази на шестом мјесту са  освојена 32 бода.

У наредном 23. колу Првенства РС, Друга лига „Исток“, које се игра у суботу 28.априла са почетком у 17 часова, фудбалери Младости су домаћини екипи ФК „Вележ“ из Невесиње.

У суботу 21.априла одигране су и утакмице 11. кола првенства Омладинске квалитетне лиге, ПФС Требиње група „ЈУГ“.Омладинци Младости су били домаћини вршњацима ФК „Сутјеска“ из Фоче. Млађи пионири Младости су били бољи и побиједили резултатом 2:0, као и Пионири резултатом 3:0.

У недељу 29. априла, у утакмицама 12. кола првенства Омладинске квалитетне лиге, ПФС Требиње група „ЈУГ“, Омладинци Младости гостују у Невесињу гдје ће се састати са вршњацима ФК „Вележ“. Утакмице почињу у 10 сати.

Подијелите вијест