21. коло: ФК „Младост“ Гацко – ФК „Илићка 01“ Брчко 5:0

Фудбалери “Младости” и у шестој утакмици прољетног дијела првенства остали су непоражени. У  21. колу Друге лиге РС група „Исток“, угостили су екипу ФК „Илићка 01“ из Брчког и испратили је са пет голова у мрежи.

Рајко Ћеранић, најбољи играч „Младости“, у наставку првенства постигао је два гола, а уједно је и најефикаснији играч лиге у прољетном дијелу првенства. Мрежу гостију је затресао у 10. и 77. минуту. Трећи погодак је постигао Бокић у 74. минуту игре, а на 4:0 је повисио Николић у 76. минуту. Коначан резултат од 5:0 за домаћина поставио је Делић у 84. минуту.

На шест одиграних утакмица прољетног дијела првенства, фудбалери Младости остварили су три побједе и три неријешена резултата, са постигнутих 20 и примљена 4 гола.

Стријелци: Ћеранић у 10. и 77. Бокић у 74. мин, Николић у 76. мин. и  Делић у 84. мин.

Судије: Ступић и Берак (Требиње) и Крунић (Фоча).

Младост је играла у саставу: Гузина, Бокић, Николић (од 78. мин Делић), Копривица, (од 81. мин Братић), Лозо, Мрковић, Салатић, Горановић, Комненић, Дубљевић (од 60. мин. Авдаловић), Ћеранић.

Након одиграног 21. кола, на првом мјесту је екипа ФК „Слога“ из Горњег Црњелова са 53 бода. Младост се налази на трећем мјесту са освојених 32 бода.

У наредном 22. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“, које се игра у суботу 22. априла, са почетком у 16 часова, фудбалери „Младости“ гостују у Горњем Црњелову гдје се састају са домаћом екипом ФК „Слога“.

У суботу 21. априла утакмицама 11. кола Првенства Омладинске квалитетне лиге, ПФС Требиње група „ЈУГ“ Омладинци Младости су домаћини вршњацима ФК „Сутјеска“ из Фоче. Млађи пионири играју у 10 сати а Пионири у 11 сати.

 

Подијелите вијест