21. коло: ФК “Јединство” Брчко – ФК “Младост” Гацко 5:1

ФК “Младост” је у оквиру 21. кола Друге лиге РС  група „Исток“ гостовала је у Брчком код лидера првенства “Јединства” од које је заслужено поражена резултатом 5:1.

Домаћа екипа је са два поготка у 7. минуту преко Станкића и у 14. минуту Митровића, дошла у вођство од 2:0. У 45. минуту Драган Горановић из слободног удраца смањује вођство домаћина на 2:1 што је био резултат првог полувремена. У 52. минуту Секанић постиже погодак за 3:1, да би у 60. минуту Станкић повећао вођство на 4:1. Када се очекивао крај утакмице, Омерхоџић постиже пети погодак за домаћина и коначан резултат од 5:1

Стриjeлaц: Станкић у 7. и 60, минуту, Митровић у 14 минуту, Секанић у 52. и Омерхоџић у 90. минуту за Јединство а Драган Горановић у 45. минуту за Младост.

Жути кaртoни:  Гузинa Ј (Mлaдoст)

Mлaдoст: С. Гузинa, Ј. Гузина, Никoлић, Лозо, Mркaић, Д. Гoрaнoвић, М.Горановић, Вуковић, Куљић, Брaтић, Кoмнeнић (од 46. минута Алексић).

Након одиграног 21. кола, на првом мјесту је екипа ФК „Јединство“ из Брчког са 56 бодова. Младост се налази на десетом мјесту са освојених 23 бода.

У наредном 22. колу Првенства РС – Друга лига „Исток“ које се игра  у суботу 12. априла са почетком у 16 часова, фудбалери Младости су домаћини екипи ФК „Стакорина“ из Чајнича.

Подијелите вијест