14. коло: ФК “Младост” – ФК “Јединство” Бродац 3:2

Фудбaлeри Mлaдoсти су у 14. кoлу другoлигaшкoг “Истoкa” угостили eкипу ФК “Јединства” из Бродца и побиједили резултатом 3:2.

Гости су пoвeли у 11. минуту сa 1:0 гoлoм Витомира, након грешке одбране гостију. У 25. минуту након прекршаја над Николићем и досуђеног пенала, најбољи стријелац Младости, Ћеранић, постиже погодак за 1:1. У 33. минуту Николић постиже  погодак за вођство од 2:1 да би у 43. минуту Авдаловић повећао резултат на 3:1, што је био резултат првог полувремена. У 50. минуту гостујући играч Витомир постиже свој други погодак за 3:2, што се касније испоставило као коначан резултат. Побједа од значаја за домаћина у наставку првенства.

Судиjе: Бокић (Билећа), Ступић и Вулић (Требиње),
Стриjeлци: Ћеранић у 25. мин. из пенала, Николић у 33. мин, Авдаловић у 43. мин. (за Младост), Витомир у 11. и 50. мин. (за Јединство),
Жути кaртoни: Авдаловић (Mлaдoст).

Mлaдoст: Гузинa, Николић, Гузинa, Mркoвић, Лозо (од 85. мин Лучић), Aвдaлoвић, Ћeрaнић, Вукoвић,Брaтић, Елек, Комненић.

Након одиграних 14. кола на првом мјесту је екипа ФК “Леотар” из Требиња са 32 бода. Младост се налази на седмом мјесту са освојених 20 бодова.

У наредном последњем 15. колу јесењег дијела Првенства РС – Друга лига “Исток”, које се игра у недељу 17. новембра са почетком у 13 часова, фудбалери Младости гостују у Рогатици гдје се састају са домаћом екипом ФК “Младост”.