ЖОК “Гацко”: Одиграна хуманитарна утакмица за Хелену

У оквиру Седмог кола Премијер лиге БиХ за одбојкашице, ЖОК “Гацко” на свом терену синоћ је поразио екипу ОК “Слобода” из Тузле резултатом 3:2. По сетовима 25:21, 24;26, 15:25, 25:15 и 15:9. На табели заузимају прво мјесто са седам побједа и освојених 18 бодова.

Ова утакмица је била хуманитарног карактера, и сва средства која су прикупљена биће усмјерена за лијечење четверогодишње Хелене Гавран из Фоче. Продато је 90 улазница, а прикупљено је 276 КМ.

“Ово је била једна мала акција хуманитарног карактера, за дјевојчицу из Фоче која је тешко болесна. Публика се одазвала у задовољавајућем броју и хвала им. Увијек смо излазили у сусрет када је некоме било потребно, а и даље ћемо то радити” истакао је тренер Слијепчевић.

Слијепчевић је истакао да је утакмица била неизвјесна, али његов тим је заслужено побиједио. Признаје да је у овој лиги екипа Слободе добро селектована и борбена, те да су у овом сусрету били прави противници.

Гачанке су и даље једина екипа која има све побједе, и налазе се на врху табеле. Следећу утакмицу играју у суботу, 9. новембра у Бањалуци против екипе “Инове”, која је нови члан Премијер лиге од ове године.

Подијелите вијест