ЖОК Гацко: Маљевић обавио прозивку и започео припреме

Женски одбојкашки клуб “Гацко”, у петак 01. августа, званично је започео припреме за нову сезону. Тренер првог тима Иван Маљевић са својим помоћницима Сашом Слијепчевићем и Гораном Копривицом обавио је прозивку играчица и започео припреме за нову сезону. На прозивци и првом тренингу појавило се 9 играчица коју си и прошле сезоне носиле дрес клуба, а прикључене су и двије играчице из омладинског погона клуба.

Планирано је да се екипа до почетка сезоне припрема у потпуности у Гацку, од чега ће први дио припрема бити посвећен кондицији и физичким припемама, а у другом дијелу радиће се на техничко-тактичком плану. Предвиђено је и одигравање неколико контролних утакмица, и учешће на неколико турнира у региону.

У односу на прошлу сезону екипа је дјелимично измијењена пошто су двије играчице напустиле клуб. Искусна коректорка Ана Шојић завршила је активну каријеру након више од 15 година проведених у клубу, док је млада техничарка Милосава Бјековић одлучила да каријеру настави у Радничком из Београда. До почетка припрема клуб није ангажовао појачања, али управа активно ради на ангажовању томе и може се очекивати да у наредних 10-ак дана ЖОК Гацко добије појачања и заокружи екипу за следећу сезону.

 (ЖОК Гацко)

Подијелите вијест