ЖОК ГАЦКО – Јуниорске шампионке Босне и Херцеговине

Гатачке одбојкашице од данас су званично јуниорске шампионке Босне и Херцеговине. Гачанке су данас савладале Бимал Јединство из Брчког резултатом 3:0 и тиме се заслужено окитиле златом. Претходно су Гачанке у полуфиналу савладале Троглав из Ливна резултатом 3:1.

Гачанке су оправдале улогу фаворита и показале да су најбоља екипа у држави што потврђује титула шампионки.

“Као што смо и најавили, оно што смо планирали – то смо и успјели да покажемо на терену. Већина ове генерације је и прије двије године у кадетској конкуренцији освојила првенство Републике Српске. Са овом генерацијом сам од њиховог почетка и овом титулом смо успјели да остваримо круну њиховог рада у млађим селекцијама. Посебно ми је драго што играчи који су некада играли у Гацку и који су поникли у овом клубу препознају значај овог трофеја и пружају нам подршку” – изјавио је за Херцег ТВ видно узбуђени тренер Гачанки Саша Слијепчевић.

“На овоме се сигурно нећемо зауставити, Гацко јесте мало мјесто, али у одбојкашком свијету је заиста велико” – закључује Слијепчевић.

Вечерас око 21:30 часова планиран је дочек златних одбојкашица на тргу Саве Владиславића у центру Гацка. Из клуба позивају грађане Гацка да им се придруже да заједно прославе титулу.

(Херцег Телевизија)