ЖОК “Гацко” и Црвена звезда потписали споразум о сарадњи

Радоица Антуновић, предсједник Женског одбојкашког клуба “Гацко” и Ана Аврамовић, генерални директор Одбојкашког клуба Црвена Звезда, у Београду су потписали споразум о сарадњи два клуба. Најтрофејнији одбојкашки клуб бивше Југославије и један од најбољих клубова у Босни и Херцеговини у наредном периоду ће тијесно сарађивати на свим пољима.

Два клуба договорили су размјену играчица и тренера, заједничко организовање утакмица, турнира и кампова, размјену знања и искустава, координисани скаутинг талентованих младих играчица у региону и друге видове сарадње. Први кораци су већ направљени, па је талентована гачанка Невена Видојевић потписала за Црвену Звезду чији ће дрес носити у наредном периоду,  а већ на јесен би два тима требало да одиграју пријатељску утакмицу у Гацку у оквиру прославе 20 година постојања ЖОК “Гацко”.

Први човјек гатачког клуба, Радоица Антуновић, каже да су у Црвеној Звезди препознали озбиљност и квалитет који има ЖОК “Гацко” и истакао да ће бити задовољство сарађивати са тимом као што је Црвена Звезда. На овај начин клуб из Гацка још једном је показао да је један од организованијих клубова у земљи и региону, и да се константно ради на даљем унапређењу на пољу организације и функционисања клуба.

(Херцег ТВ)

Подијелите вијест