Завршен први Турнир у малом фудбалу “Гацко 2017”

Одигравањем финалних утакмица и уручивањем пехара и диплома, синоћ је на спортским теренима завшен први Турнир у малом фудбалу „Гацко 2017“, за млађе категорије. Побједничке екипе задовољне резултатима, организатори заинтересованошћу дјеце и одржавањем турнира, а сви скупа идејом да се један овакав вид дружења и бављења спортом организује и у нашем граду.

Резултати финалних утакмица:

У категорији 2002-2003. годиште, побједник турнира је екипа „Љивор“. За најбољег играча у овој категорији проглашен је Дејан Манигода, најбољи стријелац Тодор Давидовић и најбољи голман Вукан Стањевић.

У категорији 2004-2005. годиште, титулу побједника понијела је екипа „Младост“. Као најбољи играч екипе истакао се Михајло Бјелогрлић, најбољи стријелац Филип Слијепчевић и док је за најбољег голмана у овој категорији проглашен Игор Давидовић.

У категорији 2006-2007. годиште, побједник турнира је екипа „Млада гарда“. Најбољи играчи у овој категорији били су Лука Филиповић и Павле Зуровац, најбољи стријелац био је Обрад Милошевић а најбољи голман Немања Рајковић.

У последњој категорији најмлађих учесника турнира, 2008-2009. годиште, титулу побједника понијела је екипа интересантног назива, „Газде“. У овој екипи, најбољи играчи били су Арсен Мандић и Алекса Беатовић, док је најбољи стријелац био Сергеј Радовић. Најмлађи учесник турнира био је Вељко Тепавчевић.

Организатори турнира били су “Културно-спортски центар” Гацко и ФК „Младост“ Гацко.

 

 

Подијелите вијест