Завршен “Куп Преображења” у Автовцу: “Wwin” најбоља екипа

“Куп Преображења” у организацији “Aвтовачких родољуба” и Јавне установе “Културно – спортски центар” испунио је сва очекивање публике, али и спустио завјесу на више него успјешну манифестацију “Културно – спортско љето Гацко 2021”, која је трајала два мјесеца.

Турнир је окупио девет екипа које су се такмичиле за вриједне награде, а прво мјесто освојила је екипа “Wwin” док се другим морао задовољити тим Кафе клуб “Гачанка”.

“Мушница дe Меаца” јуче је личила на ону миланску, барем дјелимично.

“Автовац је најљепши кад у њему има много људи, тако је било за овај свечани дан код нас. Трудићемо се да овај турнир буде из године у године све бољи и бољи. Побиједила је најбоља екипа, све то потврдили су на терену. Све је протекло у најбољем реду, све у жару борбе и спортског надметања. Велика захвалност свима који су дали свој допринос да организујемо један овакав турнир”, казао је Срђа Бјелогрлић, један од организатора.

Јован Мастиловић из побједничке екипе, понио је и ласкаву титулу најбољег играча турнира. Мастиловић, који својим играма плијени пажњу љубитеља магичне игре на “петопарцу”, истакао је да му много значи титула баш на терену који највише воли, јер непосредно крај терена и живи.

“Одличан турнир, прво коло против екипе која је словила за фаворита, ту смо показали свој квалитет. Касније, било је лакше, но свака екипа има одређени квалитет. Дефинитивно, велика побједа и за организаторе, јер није све лако све организовати на овом нивоу”, казао је Мастиловић, који је похвалио мјештане који су омогућили и најбоље услове за игру, очистивши терен из уградњу нових рефлектора.


Шампионима је припала награда од 2.000 КМ, док су другопласирани освојили пршут и плетару ракије “Автовчанка”.