Vijesti iz sporta – 05.09.2011 godine

Fudbal:

Utakmice 4. kola Prve lige RS odigrane su u subotu. Mladost je snage odmjerila sa Sutjeskom, rezultat je bio neriješen 0:0. Utakmicu 5. kola igraće u subotu 10. septembra u Gacku. Susret je zakazan za 16:30 h, a protivnik je Sloga iz Doboja. Mladost trenutno zauzima 12. poziciju na tabeli.

Utakmice 3. kola Omladinske lige BiH odigrane su juče u Gacku. Kadeti Mladosti su sa Braniteljem iz Mostara igrali neriješenoo 0:0 dok su juniori izgubili sa 1:0. U subotu 10 septembra putuju u Čitluk gdje će se sastati sa Brotnjom.

I pioniri gatačkog kluba odigrali su prvu utakmicu i to prijateljsku u subotu u Gacku sa Sutjeskom iz Foče, rezultat je bio neriješen 1:1. Prvenstvo Pionirske lige Herecegovine počinje u nedjelju 11. septembra. Najmlađi fudbaleri prve utakmice odigraće sa Leotarom u Trebinju.

 

Streljaštvo:

Strijelci streljačkog kluba Mladost tokom avgusta u dvije smjene učestvovali su na kampu koji je održan u Trebinju od 7. do 21. avgusta. Miomir Šarenac osvojio je drugo mjesto na Prvenstvu RS u juniorskoj konkurenciji u disciplini vazdušni pištolj. Aleksandra Krstojević bila je peta.

Na turniru koji je održan u subotu 3. septembra u Visokom, Miomir Šarenac je bio četvrti a Jovan Vuković peti. Pucano je u disciplini vazdušni pištolj.

Sledećeg vikenda održaće se Kup RS u Bijeljini koji su dva puta uzastopno osvajali naši strijelci, ukoliko im to pođe za rukom i ove godine prelazni pehar ostaje u njihovom vlasništvu. U kupu nastupaju mješovite ekipe a mi strijelcima SK Mladost želimo mnogo sreće.

 

Kik-boks:

Kik-bokseri iz Gacka Blagoje Slijepčević i Risto Sudžum u pratnji trenera Veselina Đuričića nastupaju na Evropskom prvenstvu koje je u toku i održava se u i Italiji. Naši kik-bokseri prve borbe tek očekuju, prvenstvo traje do kraja sedmice.

Подијелите вијест