Веселин Слијепчевић нови тренер ФК “Младост”

Вратити граду “Младост”, али и младост у град, визија је новог шефа стручног штаба гатачког фудбалског клуба, Веселина Слијепчевића, који је на ову позицију изабран једногласном одлуком Управе.

Слијепчевић, који иза себе биљежи 20 година играчке каријере, каже да се за Младост игра срцем, додајући да ће у наредном периоду покушати остварити зацртане циљеве како би вратили стари сјај. Како је истакао, ослонац ће бити искључиво на домаћим играчима у које има повјерење, а повратак навијача на трибине биће највећа побједа.

„Захваљујем Управи клуба и предсједнику Бојану Мрковићу на указаном повјерењу, које ћу кроз свој рад, у сарадњи са колегама и играчима, покушати да оправдам. Циљ нам је да у наредном периоду стабилизујемо клуб, да будемо стабилни друголигаши, а наравно амбиције су да идемо и корак даље, док се направи екипа док се „коцкице сложе“. Од наше стабилности зависиће и амбиције, а оне теже и нападу на прву лигу, зашто да не? Имамо подршку Општине и других привредних субјеката, и то нам је јако важно. Ослањамо се на домаће играче, већ смо обавили разговоре и у клуб вратили седам играча који су у ранијем периоду напустили наше редове због ранијег незадовољства. Драго ми је да ће бити опет са нама у наставку првенства. Наш циљ је да правимо и младе селекције, да стварамо фудбалере, да се повежемо са нашим бившим играчима који су у јачим клубовима. Треба вратити омладину и публику на трибине, и вјеру у Младост“, казао је нови стратег Гачана, у чијем раду ће помагати дугогодишњи капитен, Велибор Васиљевић.

Данас у 16 часова, Слијепчевић ће на градском стадиону извршити прозивку и договор са играчима, а већ сутра почињу са тренинзима.

Припреме за прољећни дио првенства обавиће се и у спортској дворани.

Слијепчевић је за гатачку „Младост“ дебитовао са 16 година. У тренерској каријери водио је Младост и Сутјеску из Фоче, а посједује и Уефину А лиценцу.

Подсјећамо, Управа клуба засједала је прије пар дана. Од 11 чланова, 8 присутних дало је једногласну подршку Слијепчевићу који ће Гачане водити у наредном периоду.

Подијелите вијест