Uskoro realizacija izrade propagandnog materijala Gacka

sanjaaa

Kako saznajemo u Turističkoj organizaciji Gacko u toku je realizacija projekta “Izrada propagandnog materijala” naše opštine.  Projekat obuhvata izradu  turističkog vodiča, turističke mape i web stranice.

Turistički vodič će pružati osnovne informacije o Gacku i njegovim specifičnostima i atraktivnostima. Ono što je bitno naglasiti je da će biti na srpskom i na engleskom jeziku, a sadržaće kulturno istorijsko nasleđe, smještajne kapacitete, prirodne vrijednosti, kulturne manifrestacije, autohtonu gastro ponudu, lov, ribolov i važne brojeve telefona.

U turističkoj mapi će biti prikazan plan opštine sa obilježenim turističkim objektima i ostalim sadržajima, a web stranica će obuhvatati sve informacije o turističkoj ponudi opštine Gacko.

“Mi smo aplicirali Ministarstvu trgovine i turizma sa projekatom “Izrada propagandnog materijala” i dobili pozitivan odgovor. Odobrena sredstva iznose 3.000 KM za izradu istog, a u cilju poboljšanja promocije i bolje informisanosti turista o turističkoj ponudi opštine Gacko. Rok za realizaciju projekta je kraj marta”- istakla je, samostalni stručni saradnik za turističku propagandu, informativne i analitičke poslove, Sanja Bumbić.

“Turistička organizacija opštine Gacko obavlja poslove na promociji i unapređenju turizma od interesa za opštinu Gacko, odnosno na pozicioniranju grada kao turističke destinacije, na domaćem i međunarodnom tržištu, tj. obezbjeđuje turističko-informativnu propagandnu djelatnost opštine Gacko u zemlji i inostranstvu”- obrazložio je direktor TOOG-a, Radovan Okiljević.

Подијелите вијест