Урош Мучибабић перспективни спортиста Републике Српске за 2017. годину

Кик боксер клуба „Тигар“ Гацко, Урош Мучибабић, другу годину заредом изабран је за перспективног спортисту Републике Српске. Како сазнајемо од његовог тренера, Веселина Ђуричића, пријем ће бити уприличен у четвртак, 14, децембра у 12:00 часова, у Министарству омладине, породице и спорта Републике Српске. Додјела признања је заказана за 20:00 часова у Банском Двору, на традиционалном 63. Избору најбољих спортиста РС.

Управа клуба и тренер Ђуричић и више него поносни. Кажу, било је и за очекивати, судећи по досадашњим резултатима. 

„Урош је петоструки првак БиХ у дисциплини К1, вишеструки првак Републике Српске, првак Балкана, три пута заузео 3. мјесто у Европи, два пута вицешампион Свијета, вицешампион и актуелни шампион свјетског купа у Мађарској. Прворангирани на Свјетској ранг листи у дисциплини К1 за 2017. годину. Само један пораз је забиљежио у овој години. Урошу желим сву срећу у наставку спортске каријере, и наравно, да узмемо и Свјетско злато што нам је за длаку измицало“, ријечи су тренера Ђуричића.

Бриљантна сезона за овог младог и перспективног спортисту, пред којим је велика каријера. Желимо му многу успјеха у даљем раду.

Подијелите вијест