Удружење пчелара из Гацка одржало годишњу скупштину

У петак 01. априла, у сали Скупштине Општине Гацко, Удружење пчелара Општине Гацко одржало је годишњу редовну скупштину.

У складу са планираним Дневним редом, предсједник Удружења Синиша Зиројевић и секретар Гордан Самарџија, члановима су поднијели детаљан Извјештај о раду и Финансијски извјештај, те упознали чланове са активностима удружења у протеклој години.

Извјештај о раду и Финансијски извјештај једногласно су усвојени од стране чланова и надзорног одбора, након чега је у наставку усвојен и Програм рада за наступајући период.

Чланови Удружења похвалили су рад руководста, како предсједника и секретара, тако и рад предсједништва и надзорног одбора.

“С обзиром на чињеницу да су Извјештај о раду и Финансијски извјештај једногласно усвојени од стране Надзорног одбора и чланова, те да је и Програм рада за наредни период једногласно усвојен, довољан је показатељ да је рад Удружења у протеклој години био беспрекоран. То је велики “вјетар у леђа” за наставак рада у даљем развоју и реализацији наредних пројеката” – рекао је секретар Гордан Самарџија.

Предсједник удружења Синиша Зиројевић, напоменуо је да су у протеклој години имали велику подршку Кабинета начелника и Одјељења за привреду, финансије и друштвене дјелатности Општине Гацко, којима се захваљују на несебичној помоћи, јер, како су истакли, без њихове подршке не би била могућа реализација значајних пројеката у протеклој години.

Подијелите вијест