У току пријаве за турнир у малом фудбалу „Гацко фудбалски град 2021“

Јавна установа „Културно – спортски центар“ Гацко у сарадњи са Раданом Симуновићем, организује турнир у малом фудбалу „Гацко фудбалски град 2021“. Турнир ће се одржати од 19. до 28. јула, на спортским теренима ЈУ „КСЦ“ Гацко.

Фудбал се игра на монтираном терену димензија 20×12, са мартинелама и малим головима. Максималан број пријављених играча по екипи је 5. Организатори су обезбиједили вриједне награде, а право учешћа имају следеће категорије:

  • Категорија сениори – 70 КМ котизација – главна награда 1500 КМ;
  • Категорија сениорке – не плаћају котизацију – награда рафтинг и дводневни боравак у РТ;
  • Категорије дјеце (не плаћају котизацију):
  • 2005/2006. годиште;
  • 2007/2008. годиште;
  • 2009. и млађе.

Пријаве су почеле јуче и трајаће до 15. јула. Организатори очекују велики одазив, истичући да је ово један од већих спортских догађаја у нашој општини.

„Пријаве су почеле јуче и у наредним данима очекујемо велики број пријављених екипа, не само из Гацка, већ и из других градова Херцеговине, али и Црне Горе. Прошле године, и поред најаве, нисмо били у прилици организовати овај догађај због вируса Корона, али вјерујем да ћемо у наредним данима за све љубитеље фудбала приредити праву спортску посластицу и надокнадити пропуштено“, рекао је Симуновић, иницијатор турнира, и подсјетио на одличну сезону 2019. године када се турнир организовао први пут.

Подсјећамо, пријаве и информације можете остварити путем броја: 065/312 – 339, све до 15. јула.

Подијелите вијест