Такмичари Џудо клуба “Гацко” освојили 15 медаља у Требињу

Протеклог викенда у Требињу одржан је 21. Међународни џудо куп “Требиње 2024″- 14. Меморијал „Милош Мрдић“. Након успјешне прошле сезоне такмичари Џудо клуба “Гацко” заблистали су на првом такмичењу 2024. године.

Из велике масе, као и до сада, гатачки џудисти су се издвојили запаженим резултатима. Такмичење је окупило око 700 такмичара из шест држава региона, односно педесет једну такмичарску екипу, међу којима је Џудо клуб “Гацко” заузео шесто мјесто са 15 освојених медаља од којих је 5 златних, 3 сребрне и 7 бронзаних.

Медаље су освојили:

ЗЛАТО: Ана Којовић, Јаков Којовић, Милан Којовић, Симонида Гајић и Јаков Станић;

СРЕБРО: Ангелина Елез, Стефан Братић и Тијана Тепавчевић;

БРОНЗА: Петра Савић, Срђан Тепавчевић, Бранислав Давидовић, Радован Медан, Иван Братић, Софија Пуровић и Јован Топаловић.

Ово такмичење представља припрему за предстојеће Првенсто Републике Српске за сениоре и полетарце које ће се одржати 17. фебруара у Добоју.

“Велики вјетар у леђа даје нам остварени резултат као и чињеница да смо прошле године на поменутом првенству били трећа најбоља полетарска екипа у Републици Српској. Честитамо такмичарској екипи на челу са тренером Јовом Самарџићем и захваљујемо управи клуба, спонзорима и родитељима на несибичној подршци”, кажу у клубу.