Svečano otvoreni prvi sportski susreti radnika

Sinoć su na sportskim terenima kod Osnovne škole “Sveti Sava” svečano otvoreni Prvi sportski susreti radnika Opštine Gacko.

U ime organizatora susreta Sindikata opštine i RiTE Gacko prisutnim se obratio predsjednik organizacionog odbora i sindikalne organizacije opštine Željko Popović.

“Susreti su sastavni dio sportskih aktivnosti i predstavljaju neodvojivi dio godišnjih planova Sindikalnih organizacija. U savremenim uslovima života i rada, sport je sve više izraženi fenomen i potreba čovjeka u čijem ishodištu je zdravlje.”-istakao je Popović

Radničke susrete proglasio je otvorenim zamjenik načelnika Radoica Antunović.

Na ovim prvim radničkim susretima koji su i pored kiše privukli pažnju velikog broja naših sugrađana učešće su uzele sledeće ustanove i radne jedinice;

Opština Gacko, RiTE, Srednjoškolski centar “Pero Slijepčević”, Osnovna škola “Sveti Sava”, Dom zdravlja “Prof dr Savo Bumbić”, Vodovod, Policijska stanica, Elektro Gacko, Ugostiteljstvo i turizam Gacko i Vatrogasna jedinica.

Sinoć su odigrane 4 fudbalske utakmice i zabilježeni su sledeći rezultati:

POLICIJSKA STANICA-OPŠTINA 5:0

VATROGASNA JEDINICA-SŠC “PERO SLIJEPČEVIĆ” 3:4

EKIPA”BOKI” UiT GACKO-FAVORIT TERMOELEKTRANA 0:6

ELEKTRO GACKO-TERMOELEKTRANA 2:13

Sinoć je u prostorijama šahovskog kluba odigran šahovski meč između Opštine i Termoelektrane. Završeno je rezultatom 3:1 za Opštinu.

Susret između Osnovne škole i Doma zdravlja nije odigran zbog odsustva jedne ekipe.

Danas se nastavljaju radničke igre u prostorijama Streljačkog kluba Mladost od 13h.

Učestvuje 7 ženskih i 8 muških ekipa.

Takmičenje traje do 4. juna, kada će se odigrati finalni mečevi.

 

Подијелите вијест