”Sunrise beach volley tour 2021” за викенд у Гацку

Гацко је ове године један од пет градова и општина у Републици Српској, гдје ће се први пут организовати популарни Турнир одбојке на пијеску, под називом ”Sunrise beach volley tour 2021”.

Организатор турнира, који ће се играти на припремљеном терену на Десивоју, је фирма Management Event Box и Одбојкашки клуб „Гацко“, а генерални покровитељ Општина Гацко.

Осим домаћих екипа, за трофеј побједника и новчане награде, на турниру у Гацку такмичиће се екипе из Љубиња, Бијељине, Пала, Брчког али и по двије екипе из Србије и Црне Горе.

Његош Вуковић, испред Одбојкашког клуба, каже да је све спремно за почетак и отварање турнира у суботу 31. јула.

„Чишћење терена, насипање тампона и равнање је завршено, а поправљен је и приступни пут ка терену. До сада је пријављено 14 екипа, већином из регије, а најављен је долазак и екипа из Црне Горе и Србије. Сматрамо да ће бити 16 екипа и то је наш циљани број, јер за све преко тога је малтене немогуће сатницу временски уклопити. Очекујемо један добар турнир и добро дружење“, рекао је Вуковић.

За прво мјесто награда на турниру је 1000 КМ, за друго 600 КМ и 200 КМ за треће мјесто, плус пехари и медаље.

Током дводневног трајања турнира биће уприличен музички садржај и журке на отвореном, већ од суботе у 20 часова, у чему помаже Пaб „Downtown“ из наше општине.

Посебна награда биће обезбијеђена и за свеукупног побједника, а завршни турнир биће одигран у Брчком.

Подсјећамо, ”Sunrise beach volley tour 2021” организује се у оквиру манифестације “Културно – спортско љето Гацко 2021”.

Подијелите вијест