Strijelci – odlični rezultati na Prvenstvu RS 2012

strelj

Prvenstvo juniora u disciplini serijska vazdušna puška u muškoj i ženskoj konkurenciji održano je 09. septembra u Kozarskoj Dubici.

Strijelci SK “Mladosti” su nastupili u obje konkurencije za ekipni i pojedinačni plasman i bili najuspješniji Klub na takmičenju.

Rezultati, juniorke:

1. mjesto – ekipno SK “Mladost” Gacko sa pogođenih 980 krugova.

Ekipa juniorki SK “Mladosti” je nastupila u sastavu: Nikolina Todorović, Jelica Vuković, Jelena Šarović i Milijana Bošković.

U pojedinačnom plasmanu zlatnu medalju je osvojila Nikolina Todorović sa 343 kruga. Srebro je pripalo Jelici Vuković sa pogođenih 329 kruga, a bronzu je osvojila Jelena Šarović sa 308 krugova, sve tri takmičarke SK “Mladost” iz Gacka.

Rezultati juniori:

1. mjesto – ekipno SK “Mladost” Gacko sa pogođenih 922 kruga.

Ekipa juniora SK “Mladosti” je nastupila u sastavu: Božidar Tepavčević, Milovan Vuković, Branislav Bošković i Bojan Jevremović.

U pojedinačnom plasmanu zlatnu medalju je osvojio Božidar Tepavčević sa 325 krugova. Srebrna medalja je pripala Milovanu Vukoviću sa pogođenim 301 krugom, obojica takmičari SK “Mladosti” iz Gacka.

Naredni vikend  strijelce SK “Mladosti” očekujue 3. kolo  Lige kadeta i juniora BiH u Trebinju, koje se radi po Međunarodnom programu streljaštva.

Подијелите вијест