Strijelci najuspješniji na Ilindanskom turniru 2012. godine

streljastvo_sss

Naši strijelci najuspiješniji na Ilindanskom turniru 2012. vazdušnom puškom u muškoj i ženskoj konkurenciji, koji je održan na Sokocu, 04.avgusta 2012. godine.

Takmičenje je održano u novoj sportskoj sali, a nastupilo je 14 streljačkih ekipa čiji su rezultati bodovani i u pojedinačnom plasmanu gdje je nastupilo više od 40 strijelaca. Gađano je za meč 20 dijabola u vremenu od 45 minuta.

U kategoriji vazdušna puška pojedinačno prva tri mjesta osvojile su Todorović Nikolina 176 krugova, Šarović Jelena 175 krugova i Vuković Jelica 174 kruga.

U kategoriji vazdušna puška ekipno, naši strijelci su takođe bili ubjedljivi, osvojivši prvo mjesto u sastavu: Todorović Nikolina, Šarović Jelena i Vuković Jelica sa ukupno pogođenih 525 krugova.

U muškoj konkurenciji, kategorija vazdušna puška pojedinačno, najuspješniji su bili Vuković Momir koji je sa pogođenih 176 krugova osvojio prvo mjesto i Bošković Branislav koji je sa pogođenih 168 krugova osvojio treće mjesto.

U kategoriji vazdušne puške ekipno, u muškoj konkurenciji Vuković Momir, Nikčević Marko, Bošković Branislav su bili ubjedljivo prvi sa pogođenih 496 krugova.

Organizator i domaćin takmičenja SK „Glasinac“ iz Sokoca, je obezbijedio priznanja i diplome za pobjednike u obje konkurencije, za tri prva mjesta u pojedinačnom plasmanu i diplome za pet prvih mjesta takođe u obje konkurencije. Za sve takmičare i članove ekipa druženje je nastavljeno uz ručak i piće na izletištu Buk gdje su dodijeljena i priznanja.

Liniske sudije bili su Šubara Zdravko i Slobodan Komlenović dok je sudija na metama bio Ostojić Braco. Na ocjenjivanje meta nije bilo nikakvih primjedbi ni žalbi.

 

 

Подијелите вијест