Streljaštvo: V kolo Premijer lige

Finalno V kolo Premijer lige BiH u streljaštvu održano je u nedelju, 17. februara, u Trebinju.

Strijelci Mladosti su nastupili ekipno u tri discipline: vazdušna puška u muškoj i ženskoj konkurenciji i vazdušni pištolj u muškoj konkurenciji.

Djevojke su osvojile treće mjesto, a nastupile su u sastavu: Milijana Bošković sa 378 pogođenih krugova (što je njen lični rekord), Jelena Šarović sa 377 i Jelica Vuković 365 pogođenih krugova.

U pojedinačnom plasmanu Nikolina Todorović, Jelena Šarović i Jelica Vuković su ušle među 10 prvoplasiranih u ligi i učestvovaće na završnom Finalnom entitetskom turniru koji se održava 22. decembra.

Muška ekipa na vazdušnoj pušci je nastupila u sastavu: Branislav Bošković sa 539 pogođenih krugova, Božidar Tepavčević sa 539 i Dušan Krstojević 525 pogođenih krugova. Zabilježili su najslabiji plasman ekipno, a ni pojedinačno niko nije ušao među 10 najboljih.

Muška ekipa vazdušni pištolj je zauzela četvrto mjesto, a učestvovali su Momir Vuković sa 539 pogođenih krugova, Uroš Vuković sa 538 (što je njegov lični rekord) i Božidar Tepavčević 465 pogođenih krugova.

Na završni finalni turnir pojedinačno se plasirao Momir Vuković koji je ušao među osam najboljih.