Стрељаштво: Одржано друго Коло кадета и јуниора БиХ

Стрељачки клуб „Младост“ је  претходног викенда узео учешће у 2. колу Лиге кадета и јуниора БИХ, гдје је са четири такмичарске екипе постигао запажене резултате.

За кадеткиње „Младости“ су гађале Дајана Крстојевић – 359 круга, Милица Ђедовић – 335 круга, и Драгана Стојановић – 328 погођених кругова и за појединачни пласман Маја Скоко. Са овим резултатом екипно су заузеле друго мјесто, за 24  погођена круга мање него  „Геофон“ (Теслић).

За кадете „Младости“ у дисциплини в. пушка (екипни пласман) гађали су Душан Крстојевић- 375 кругова, Бранислав Бошковић 375 кругова, и Милован Вуковић- 356 кругова и Владимир Говедарица (појединачни пласман)- 352 круга. Заузели су прво мјесто (екипно) са погођених 1106 кругова. Појединачно, Душан Крстојевић је заузео друго мјесто а Бранислав Бошковић је био трећи.

За кадете у дисциплини в. пиштољ  су гађали Никола Бајчетић- 349 кругова, Божидар Тепавчевић- 349 кругова.  и  Душан Крстојевић- 319 кругова, а за појединачни пласман Жељко Шупић. Екипно су погодили 1017 кругова. те заузели прво мјесто, испред екипе „Леотара“.

За јуниоре у дисциплини в. пиштољ  су гађали Урош Вуковић- 537 кругова, Никола Бајчетић- 523 круга и  Божидар Тепавчевић- 519 кругова, а за појединачни пласман Жељко Шупић и Душан Крстојевић. Екипно су погодили 1579 кругова и заузели прво мјесто испред другопласиране екипе „Леотара“  са погођеним 1551 кругом. Урош Вуковић је заузео прво мјесто у појединачном пласману.

У генералном пласману лиге кадеткиње „Младости“ су на другом мјесту док су све мушке екипе „Младости“ на првом или дијеле прво мјесто са неком екипом по бодовима.

Подијелите вијест