СШЦ „Перо Слијепчевић“: Обавјештење поводом матурске вечери

Из Средњошколског центра „Перо Слијепчевић“ Гацко, обавјештавају матуранте, њихове родитеље и грађане да ће се традиционално матурско вече одржати у петак, 20. маја, у ресторану „Кармен“.

Окупљање матураната, професора и гостију је у згради Средњошколског центра до 19 часова. У 19 часова креће и свечани дефиле улицом Солунских добровољаца и Немањином, до изласка из града.

За њихову безбиједност током „матурске шетње“ и за вријеме матурског славља побринуће се радници Полицијске станице Гацко.

Предузеће „Југопревоз“ Гацко својим аутобусима обавиће бесплатан превоз свих учесника славља, тако да матуранти не морају користити приватне аутомобиле. Став Наставничког вијећа и радника Полицијске станице је да због безбиједности треба испоштовати наведену препоруку.

Уз жељу да и ово матурско вече буде вече дружења, забаве и весеља, позивамо све грађане да изласком на улице поздраве наше матуранте и да им тако сви скупа пожелимо успјешан завршетак средњошколског образовања и испратимо их искреним жељама за успјех на новим путевима на које ће их живот одвести.