Спектакуларан наступ ПК-а “We dance” из Гацка – Годишњи концерт клуба

Синоћ су у препуној сали градског Дома културе помjерене границе шоу програма, у извођењу плесног клуба “We dance” из Гацка, који је одржао годишњи концерт. Сценска расвјета која симулира диско атмосферу и озвучење уз басове који се осjећају у стомаку, допринијели су да концерт добије форму правог шоу програма.

Плесни клуб “ We dance ” је својим наступима оправдао резултате који су производ учествовања на европским и државним такмичењима, и све то захваљујући напорном раду и пожртвовању чланова протеклих мjесеци. Уз богат програм плесних перформанси, гатачка публика имала је прилике видјети наступе који су заузели прва мјеста на европским и државним такмичењима.

Гости и пријатељи овог гатачког клуба, ПК “Let’s dance” из Невесиња, својим извођењима и занимљивим костимима одушевили су све присутне. Млади талентовани музичари су својим гласовним могућностима и звуцима акустичне гитаре интерпретирали неке од највећих хитова поп сцене, а малишани Дјечијег вртића су зачинили синоћну чаролију и побрали громогласне аплаузе за свој наступ.

“Наше „Звончице“ , „Мачкице“ као и наши сениори су нас вечерас учиниле поноснима, јер све ово без њих и не би било оствариво”, рекла је једна од кореографкиња клуба, Маја Косовић.

„Оправдале смо повјерење свих оних који су вјеровали у нас и који су нас подржавали и омогућили нам да нижемо успјех за успјехом. Захваљујемо се на томе, а ми ћемо се трудити да будемо све бољи и да у сваком новом кораку дамо свој максимум, додала је кореографкиња“, Емилија Стојановић.

У знак захвалности на пруженој моралној и материјалној помоћи, плесни клуб је свим својим спонзорима уручио захвалнице. Овај наступ је још један примјер како уложени труд увијек даје добре резултате и да је наше Гацко, прави расадник талената. 

Подијелите вијест