Снијег одгодио почетак првенства

Наставак Првенства РС који је био планиран за суботу 07.март 2015. године одигравањем 14. кола помјерен је за седам дана због снијежних падавина које су захватиле Босну и Херцеговину. Тако ће фудбалери „Младости“ своју утакмицу у Приједору са домаћим „Рударом“ одиграти у суботу 14. марта.

Лоши временски услови створили су доста проблема стручном штабу и играчима што их је омело да остваре планиране припреме. Осим на снијежним теренима у Гацку дио припрема се одржао на теренима ФК „Херцеговац“ у Билећи. У току припрема одиграно је неколико утакмица. У првој утакмици у Мостару, домаћи НК „Бранитељ“ је био бољи и побиједио са 1:0. У Међугорју су одигране двије утакмице са ФК „Вележ“ из Невесиња. У оба сусрета фудбалери „Младости“ су били бољи и забиљежили побједе резултатом 3:1 и 2:0. У Никшићу је одигран меч са црногорским друголигашем ФК „Челик“ и забиљежена је побједа са 2:0. У Требињу, у дуелу са прволигашем ФК „Леотар“ домаћи су били бољи и побиједили са 2:0 као и у сусрету у Чапљини гдје је домаћин НК „Чапљина“ побиједио са 2:1.

Омладинци „Младости“- јуниори и кадети који се такмиче у Омладинској лиги БиХ група „ЈУГ“ своје утакмице у прва два кола су одгодили због снијежних падавина.

Подијелите вијест