СК “Младост” најуспјешнији клуб на Првенству РС у стрељаштву

На званичном првенству РС у стрељаштву, које је након дужег периода одржано јуче у Бања Луци, у организацији клуба домаћина СК „Мегалодон“, стријелци „Младости“ су наступили у обје категорије, у мушкој и женској конкуренцији, за екипне и појединачне пласмане.

СК „Младост“ је био најуспјешнији клуб, јер је имао све четири екипе.

„Домаћин није добро припремио такмичење јер није било званичне додјеле екипних признања у јуниорској категорији, због броја екипа гдје су наши такмичари и такмичарке били најуспјешнији како екипно тако и појединачно. Освојили смо три медаље појединачно, Иван Слијепчевић у јуниорима, код јуниорки Дајана Крстојевић је освојила сребрну, а Тијана Црногорац бронзану медаљу“, истакли су у клубу.

У сениорској конкуренцији признања су званично додијељена, а сениори Младости су заузели 3. мјесто, иза прве екипе клуба домаћина „Мегалодон“. Друга је била екипа СК „Гласинац“ са Сокоца, док су сениорке Младости биле убедљиво прве.

Сениориу гађали у саставу:

  • Иван Слијепчевић 318 погођених кругова,
  • Милован Вуковић 311 кругова,
  • Душан Крстојевић 298 кругова.

Екипно су погодили 927 кругова и заузели 3. мјесто.

Сениорке, дисциплина ваздушна пушка, гађале су у саставу:

  • Николина Тодоровић 319 погођених кругова,
  • Јелица Милетић 304 круга,
  • Дајана Крстојевић 301 круг.

Екипно су погодиле 924 круга и биле прве екипно испред екипа Рудара из Угљевика и екипе клуба домаћина „Мегалодон“ из Бања Луке. Појединачно је Николина Тодоровић била друга, а Јелица четврта.

Подијелите вијест