СК “Младост” на такмичењу у Смедереву: Злато за Ивана Слијепчевића

Седми међународни „Валтер Куп“, ваздушним оружјем за млађе категорије почео је у петак у Смедереву. Уз домаћина Србију, учествовали су Русија (Сахалини), Мађарска, Бугарска, Словачка, Хрватска, БиХ, Црна Гора, Македонија и Словенија. Првог дана на програму су била такмичења мјешовитих парова.

Такмичар СК “Младост”, Иван Слијепчевић наступао је у пару са Софијом Ракић чланицом ТРБ клуба из Бијељине у дисциплини ваздушни пиштољ. Освојили су прво мјесто у Микс надметању парова пиштољем, а друго мјесто је припало пару Београдског клуба „Академац“. Пар из Републике Српске погодио је нови рекорд РС и БиХ у јуниорској и сениорској категорији.

Побједници у такмичењу ваздушном пушком су пар из Србије, Ања Кнежевић и Алекса Ракоњац. Такмичар из Републике Српске, Матеј Рашић и Рускиња Олга Аверкина пласирали су се на друго мјесто.

У суботу и недељу, на програму су била појединачна такмичења и још једно злато за нашег такмичара. У мушкој конкуренцији побиједио је Иван Слијепчевић резултатом 563 круга.

 

Подијелите вијест