СК „Младост“ Гацко: Упис нових чланова

Стрељачки клуб „Младост“ Гацко врши упис нових чланова, који ће трајати од 01. до 15. фебруара 2016. год., у вријеме трајања тренинга. Тренинзи за почетнике почињу од дана уписа и трају 20 дана, када сви стријелци прелазе на основне тренинге.

За упис је потребна копија родног листа или личне карте. Чланарина и уписнина, које су одређене по цјеновнику клуба, могу се уплатити на жиро рачун Нове банке, број: 5550090002322727 или на благајни клуба.

У првом уписном року за ову такмичарску сезону уписују се нови чланови са посебним освртом на пионирске узрасте стријелаца, у мушкој и женској конкуренцији.

У СК „Младост“ очекују појачан упис у овој години, али као додатни подстрек за њихов рад, очекују и добре резултате српских стијелаца са Олимпијских игара у Бразилу, које ће се одржати у августу.

Подржавајући општински захтјев о утврђивању тачног броја чланства у спортским клубовима, позивају и све старе чланови да се јаве у просторије клуба, како би дефинисали свој статус и продужили чланство по неком од прописаних услова у клубу.

За све додатне информације позовите: 059/471-470 или 065/996-858.

Подијелите вијест