СК „Младост“ Гацко: Одржано прво коло Лиге кадета и јуниора БиХ

Протеклог викенда стријелци Младости наступили су на првом колу Лиге кадета и јуниора Босне и Херцеговине, регионално, у дисциплинама ваздушна пушка и пиштољ, које је одржано у Гацку, Хаџићима и Теслићу.

Учествовало је 68 такмичара, мете су оцјењиване електронским апаратима на цијели круг, а стријелци Младости су забиљежили добре резултате:

– Кадети, ваздушна пушка, заузели су 2. мјесто регионално и 4. у коначном пласману са погођених 1.058 кругова, а наступили су у саставу: Душан Крстојевић 368 погођених кругова, Милован Вуковић 362 погођена круга и Милан Паповић 328 погођених кругова.

– Кадеткиње, ваздушна пушка, заузеле су 1. мјесто регионално и 3. у коначном пласману са погођених 1.075 кругова, а наступиле су у саставу: Дајана Крстојевић 360 погођених кругова, Маја Скоко 358 погођених кругова и Ивана Лажетић 357 погођених кругова за екипни пласман, док су за појединачне пласмане учествовале Драгана Стојановић са 343 погођена круга, Милица Ђедовић 314 погођених кругова и Тијана Милићевић (којој је ово први наступ за клуб) са 285 погођених кругова.

– Кадети, ваздушни пиштољ, заузели су 1. мјесто регионално и 1. мјесто у коначном пласману лиге БиХ са 1.045 погођених кругова, а наступили су у саставу: Божидар Тепавчевић 354 погођена круга, Душан Крстојевић 346 погођених кругова и Никола Бајчетић 345 погођених кругова, и за појединачни пласман такође први наступ за клуб у овој дисциплини Иван Слијепчевић са одличних 309 погођених кругова.

– Јуниори, ваздушни пиштољ, заузели су такође 1. мјесто регионално и 1. мјесто у коначном пласману лиге БиХ са погођених 1.547 кругова, а наступили су у саставу: Божидар Тепавчевић 525 погођених кругова, Душан Крстојевић 511 погођених кругова и Никола Бајчетић са 511 погођених кругова.

У појединачним пласманима, Божидар Тепавчевић заузео је друго мјесто у обје категорије. У конкуренцији кадета учествовали су Душан Крстојевић који је освојио 3. мјесто и Никола Бајчетић 4. мјесто, док је Иван Слијепчевић заузео 7. мјесто.

Наредни викенд по званичном календару такмичења, планирана су Првенства пионира по клубовима за сезону 2016. године.

Подијелите вијест