Синдикат општине Гацко: Прикупљено 3.405 марака за лијечење Снежане Пухало из Калиновика

Синдикат буџетских корисника Општине Гацко у координацији са Јавним предузећима, у протеклом периоду били су дио хуманитарне акције и прикупили одређена новчану помоћ за лијечење Снежане Пухало из Калиновика. Укупно је прикупљено око 3.405,00 КМ.

„Ово је једна од успјешнијих акција у којој је учествовао синдикат свих буџетских корисника. Врло смо задовољни одзивом радника и њиховом спремношћу да помогну, а Снежани желимо брз опоравак“, рекао је предсједник синдикале организације општине Гацко, Жељко Поповић, додајући да је синдикат учествовао и у прикупљању новчане помоћи и за нашег суграђанина, Ненада Шаровића.

Према његовим ријечима, око 2/3 буџетских корисника протеклих дана учествовало је у овој акцији – Општинска управа општине Гацко, ТПВЈ Гацко, ЈУ „Дјечији вртић“ Гацко, ЈУ „Културно-спортски центар“  Гацко, ЈУ Туристичка организација, Центар за социјални рад и ЈУ „Информативно-културни центар“ Гацко.

Подсјећамо да позивом на број 1415, који је активан до краја марта, сви људи добре воље могу бити дио акције прикупљања новчане помоћи за Снежану. Цијена позива је 1 КМ.

 

Подијелите вијест