Ručak zahvalnosti donatorima koji su pomogli kupovinu auta udruženju Rastimo zajedno

and_3

Juče je u prostorijama udruženja “Rastimo zajedno” upriličena skromna zakuska kao znak zahvalnosti svim donatorima koji su pomogli realizaciju projekta “Socijalna inkluzija u dnevnom centru” u okviru koga je nabavljeno auto za prevoz korisnika usluga Centra za djecu sa posebnim potrebama.

„Osjećamo dužnost i potrebu da obavjestimo donatore o utrošku njihovih sredstava, a ovom zakuskom željeli bi da se na simboličan način zahvalimo svim ljudima dobre volje koji su pomogli realizaciju projekta“- istakla je koordinator projekta, Anđelka Boljanović.

Implementacija projekta “Socijalna inkluzija u dnevnom centru” u saradnji sa Fondacijom Mozaik iz Sarajeva, u okviru kojeg je nabavljeno pomenuto auto za prevoz korisnika usluga Centra za djecu sa posebnim potrebama, nabavljeni su stalci i platna za školu slikanja, platna, perle, konci, boje, materijal za kreativne radionice, kao i razboj za tkanje i pirografski aparat za radno okupacionu terapiju, je završena. U okviru ovoga projekta u CDPP počelo je provođenje radionica za odgogovorno roditeljstvo koje se i dalje provode.

Zamjenik načelnika opštine, Radoica Antunović, je pohvalio rad udruženja “Rastimo zajedno” i istakao da će Opština i dalje podržavati njihove akcija.

 

Подијелите вијест