Радио Гацко – 25 година са вама

Радио Гацко данас обиљежава 25 година постојања и рада. На сједници СО-е  одржаној 7. децембра 1992. године, донесена је одлука о формирању електронског локалног информативног гласила. Експериментални програм је емитован двадесетак дана на ултракраткоталасној фреквенцији 88,1 MHz, а редовно емитовање програма је услиједило са првим данима 1993. године.

Током свих година постојања запослени у овом медију објективно и професионално су информисали слушаоце о свим актуелним темама везаним првенствено за општину Гацко, а потом и окружење из различитих сфера – привреде, политике, образовања, културе, спортa.

Захваљујући сајту Општине Гацко и веб страници Радио Гацка, допрли смо до слушалаца на свим меридијанима. Током четврт вијека постојања и рада Радио Гацко је постао истински јавни сервис грађана, са квалитетним информативним и маркетиншким услугама. Носилац је дозволе за земаљско емитовање програма од стране Регулаторне агенције за комуникације БиХ. Програм емитујемо на ултракратком таласу фреквенције 90 мегахерца.

Повјерење и подршка који су нам свих ових година пружали наши слушаоци је велики подстрек за даљи рад а посебно чињеница да нам вјерују. У годинама које долазе радићемо на професионалном усавршавању и техничком осавремењивању, ослушкујући и даље похвале, сугестије и критике наше вјерне слушалачке публике.

„Желим да похвалим ваш професионализам који је евидентан, и на који у овој општини, сигуран сам, нико нема примједби, како ми који се бавимо политиком, тако ни грађани Гацка  – рекао је у честитки упућеној редакцији Радио Гацка, замјеник начелника Радоица  Антуновић, и додао – Радио Гацко је објективан медиј који преноси реалну слику наше општине. Цијеним то што се трудите да афирмишете све оно што је позитивно, а тиче се свеколиког живота наше локалне заједнице. У име руководства општине Гацко и у своје лично име желим вам пуно успјеха у даљем раду, а ми ћемо се потрудити да вам у наредном периоду створимо боље услове  за професионално обављање ваше дјелатности.“

Захваљујемо нашим бројним слушаоцима на лијепим честиткама и жељама као и порукама подршке које су нам упутили данас поводом нашег јубилеја.

(Радио Гацко)

 

Подијелите вијест