Prozivka fudbalera mladosti

Prozivka_FK_Mladost

U prostorijama FK Mladost obavljena je prozivka igrača na koje stručni štab računa za pripreme pred drugi dio šampionata. Prozivci je prisustvovalo i rukovodstvo kluba na čelu sa Predsjednikom Lukom Aćimovićem i sportskim direktorom Boškom Bjelogrlićem. Na prozivci su se pojavili svi igrači koji su jesenas nosili dres gatačkog prvoligaša. Novo lice na prozivci bio je novi – stari član Mladosti, Krsto Perović. Iako se očekivalo da će biti i novih imena i pojačanja za sada se niko nije pojavio. Predsjednik kluba Luka Aćimović je istakao da svi u klubu treba maksimalno da shvate svoje obaveze i da zajedničkim snagama ispune plan opstanka u društvu prvoligaša RS.

“Sigurno je da će stići i novi igrači i da će igrački kadar biti znatno pojačan. U ovom momentu očekujemo još uvjek vijesti iz Leotara, i koje igrače nam mogu poslati na pozajmicu. Što se tiče uprave kluba ona će već na današnjem sastanku izmiriti sva dugovanja prema igračima, tako da sa te strane fudbaleri i stručni štab mogu biti mirni. Imamo jasne ambicije koje nisu nerealne, a to su da izbjegnemo selidbu u niži rang takmičenja. Cilj je dakle da svi maksimalno ozbiljno shvatimo trenutnu situaciju u kojoj se ekipa nalazi i da zajedničkim snagama radimo na postizanju boljh rezultata“-istakao je Aćimović.

Šef stručnog štaba Željko Popović istakao je da će ekipa odmah krenuti sa radom i to dva treninga dnevno.

“Radićemo dva puta, kombinovano na stadionu jutarnji, i u sportskoj dvorani dnevni trening. Ono što je najbitnije očekujemo da se ekipa brzo kompletira i da se krajem sedmice pojave novi igrači. Za sada je stigao samo Krsto Perović, koji je sigurno veliko pojačanje jer nam je u završnici dosta toga škripalo. Moramo osvježiti vezni red i u pregovorima smo sa nekoliko igrača. Što se samog rada tiče akcenat ćemo najviše posvetiti fizičkoj pripremi ekipe. Posle nekih desetak dana rada odigraćemo i prvu kontrolnu utakmicu od ukupno šest koliko smo planirali“-poručio je Popović.

 

 

 

 

Подијелите вијест