Прелиминарна ранг листа студената који су добили стипендију

На Конкурс за додјелу студентских стипендија за школску 2018/2019 годину, који је Општина Гацко расписала 10. октобра, а који је био отворен до 25. октобра, пристигло је укупно 205 студентских захтјева. Након провјере свих пристиглих захтјева, утврђено је да од укупног броја студената који су конкурисали, 193 испуњавају услове за добијање стипендије.

Студенти, дјеца погинулих и умрлих бораца као и дјеца ђаци генерације, стипендирају се по посебној Одлуци начелника Општине Гацко.

Обавјештавају се студенти који су испунили услове прописане Конкурсом, да ће потписивање Уговора о стипендирању бити уприличено у понедељак и уторак, 30. и 31. децембра, у периоду од 9 до 15 часова, у сали Скупштине општине Гацко.

Уговоре о стипендирању умјесто студената који су одсутни, могу потписати чланови уже породице, првенствено родитељи.

Приликом потписивања уговора потребно је имати:

  • личну карту родитеља који потписује умјесто студента
  • копију текућег жиро рачуна студента, односно картице, са печатом и потписом банке код које је рачун отворен

Напомена: Сви студенти који су приликом предаје документације за претходни конкурс који је општина Гацко расписивала за школску 2017/18 годину, предали и копију текућег жиро рачуна, а уколико је валидан, исти не морају доносити јер се већ налази у нашој архиви.

Без личне карте и достављеног жиро рачуна корисника стипендије, потписивање уговора неће бити могуће.

Све стипендије назначене у уговору биће исплаћене по комплетирању жиро рачуна студената и обезбјеђењу финансијских средстава.

У прилогу обавјештења налази се прелиминарна ранг листа студената који су стекли  право добијања студентске стипендије за школску 2018/2019 годину, а које додјељује Општина Гацко. Прелиминарна ранг листа налази се и на Огласној табли Општине Гацко. За све евентуалне недоумице или жалбе студенти се могу обратити Одјељењу за привреду финансије и друштвене дјелатности Општине Гацко, односно Самосталном стручном сараднику за друштвене дјелатности и статистику, Милану Никчевићу, у канцеларију број 25, трећи спрат, или на број 059/472 – 436, локал 306.

Подијелите вијест