Представници Јахорина осигурања у посјети удружењу „Растимо заједно“

Удружење „Растимо заједно“ Гацко, данас су посјетили представници Јахорина осигурања, у склопу акције „Social active day“.

Према ријечима координатора акције, Василија Лажетића, циљ посјете овом удружењу  је подизање свијести друштва када су у питању дјеца са посебним потребама, социјално угрожена као и стара и немоћна лица.

„Морамо показати да постоји сензибилитет према дјеци са посебним потребама, као и према осталим угроженим категоријама. Данас ћемо кроз дружење са дјецом радити и на уређењу дворишта,  и на тај начин дати до знања дјеци да су друштвено корисна“, нагласио је Лажетић.

Малишане су приликом посјете обрадовали скромним поклонима, слаткишима као и промотивним мајицама са логом Јахорина осигурања и данашње акције, у нади да ће и друге компаније пратити њихов примјер.

Јахорина осигурање је чланица велике корпорације „Vienna Insurance Group“, која ради у земљама Источне Европе, један дан годишње посвећује пажњу маргинализованим групама и социјално угроженим лицима.

Ово је континуирана акција која се већ годинама проводи у оквиру „Vienna Insurance Group“, и како кажу, овакве активности ће се наставити и у будућности.