Предсједник Српске демократске странке Младен Босић у посјети општини Гацко

Данас је начелник општине Гацко, Милан Радмиловић у свом кабинету угостио предсједника СДС, Младена Босића и његове сараднике, гдје га је упознао са тренутним стањем у нашој општини.

Разлог Босићеве посјете Гацку, али  и осталим Херцеговачким општинама, су консултације са страначким колегама и начелницима општина, ради упознавања актуелне привредне ситуације, како би  договорили низ потеза које треба предузети у наредном приоду.

“Тренутно стање у Херцеговини није на завидном нивоу, ако узмемо у обзир низ предузећа која су затворена и велики број радних мјеста која су изгубљена. С тога, данас али и наредних дана у осталим општинама  Херцеговине, са господином Босићем разговарали смо о томе како ријешити и превазићи проблеме”, нагласио је Радмиловић.

Босић је истакао да све општине имају сличан проблем, и да би више средстава требало да буде делегирано у локалним заједницама, те да треба придати много већу важност локалним заједницама и општинама од којих грађани много очекују.

“Наш циљ је да као једна одговорна странка дамо свеобухватан програм почетком идуће године, анализу стања у РС, анализу стања у општинама, као и приједлог како да РС иде у будућност. Све општине треба да имају исти третман без обзира ко је на власти”, истакао је Босић.

Осим наше општине, Босић је посјетио општину Невесиње и Источни Мостар.

 

Подијелите вијест