Позив организацијама цивилног друштва за учешће на трећем менторском састанку у оквиру Јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта РеЛОаД2 у Општини Гацко

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 – РеЛОаД2 у сарадњи са Општином Гацко објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на трећем менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Трећи састанак са ментором ће бити организован у понедјељак, 11. априла 2022. године са почетком у 11,00 сати у просторијама општинске управе, Солунских добровољаца бр. 2, Општина Гацко.

Потврду о присуству на менторским састанцима потребно је послати на sportiomladina.gacko@gmail.com.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такођер бити објављени на страници Општине Гацко. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Подијелите вијест