Потписивање Уговора о стипендирању студената

На расписани Конкурс за додјелу студентских стипендија за школску 2019/2020. годину, који је Општина Гацко расписала 04.09.2020. године и који је био отворен до 18.09. пристигло је укупно 214 студентских захтјева. Студенти, дјеца погинулих и умрлих бораца, као и дјеца ђаци генерације стипендирају се по посебној Одлуци Начелника Општине Гацко.

После провјере свих пристиглих захтјева утврђено је да од укупног броја студената који су конкурисали за додјелу стипендије њих 210 испуњава услове за добијање стипендије.

Обавјештавају се студенти који су испунили услове прописане Конкурсом да ће потписивање  Уговора о стипендирању бити уприличено у сриједу и четвртак (04. и 05. новембра) у периоду од 10 до 15 часова у сали Скупштине општине Гацко.

Уговоре о стипендирању умјесто студената који су одсутни могу потписати чланови уже породице, првенствено родитељи.

Приликом потписивања уговора потребно је имати:

  • личну карту родитеља, ако родитељ потписује умјесто студента,
  • копију текућег жиро рачуна студента, односно картице, са печатом и потписом банке код које је рачун отворен. 
  • сви студенти који су приликом предаје документације за претходни конкурс за додјелу стипендија који је расписивала општина Гацко (школска 2018/2019.) предали копију текућег жиро рачуна, а ако га нису мијењали, односно ако је и даље валидан, исти не требају доносити јер се већ налази у нашој архиви.

Без личне карте и достављеног жиро рачуна корисника стипендије потписивање уговора неће бити могуће. Такође, приликом потписивања потребно је придржавати се прописаних епидемиолошких мјера.

У прилогу обавјештења налази се коначна ранг листа студената који су стекли  право добијања студентске стипендије за школску 2019/2020. годину. Коначна ранг листа налази се и на Огласној табли Општине Гацко.

За све евентуалне недоумице или жалбе студенти се могу обратити Одјељењу за привреду финансије и друштвене дјелатности Општине Гацко, односно Самосталном стручном сараднику за друштвене дјелатности и статистику, Милану Никчевићу, у канцеларију број 25, трећи спрат, или на број 059/472 – 436 локал 306.