Поклон мајкама и свим женама: Одржан концерт поводом 8. марта

У организацији Музичке школе „Свети Роман Мелод“ и ЈУ „Културно – спортски центар“ Гацко, синоћ је у Дому културе одржан концерт поводом 8. марта – међународног празника жена.

“Ко вас не воли, драге даме, има срце у квару или на годишњем одмору. Живите уз више осмијеха, нека дуга ваших жеља остане непомућена и нека вас бол, туга и страх опасно заобилазе”, упућујући срдачне честитке, рекао је професор Милош Шуковић, који је био водитељ програма.

Програм су отворили они најмлађи, припремни хор музичке школе под руководством проф. Боја Милошевића. У наставку вечери у великом броју свирајући различите инструменете, представили су се полазници музичке школе под менторством професора из Гацка и Невесиња.

Сцену Дома културе уљепшали су малишани Дјечијег вртића, а публика је уживала и у стиховима посвећеним свим мајкама, које је говорила наша пјесникиња, Драгица Ивановић.

На крају вечери, уз срдачне честитке и жеље за наставак добре сарадње, госте су поздравили и организатори концерта, директор ЈУ КСЦ Гацко, Анђелка Бољановић и директор Музичке школе “Свети Роман Мелод”, Драгана Будалић.