ФК “Младост”: Пионири и кадети одиграли утакмице

У трећем колу првенства Омладинске лиге група /Источно Сарајево-Требиње/ група „ЈУГ“ (пионири и кадети) -јесењи дио, које се играло у недељу 27. септембра, Омладинци Младости-пионири и кадети били су домаћини вршњацима ОФК „Гласинац 2011“ са Сокоца.

Пионири домаћина Младости су били успјешнији и побиједили резултатом 6:0, а кадети Гласинца су били бољи од домаћина и побиједили резултатом 4:1.

У заосталој утакмици првог кола првенства Омладинске лиге које је одиграно у сриједу 30. септембра, Омладинци Младости- пионири и кадети су били домаћини вршњацима ФК „Стакорина“ из Чајнича.

Пионири домаћина Младости су утакмицу добили службеним резултатом 3:0 због недоласка пионира гостујуће екипе, а кадети Гласинца су били бољи од домаћина и побиједили резултатом 4:1.

У четвртом колу које је одиграно у суботу 03. октобра Омладинци Младости су гостовали у Рудом гдје су се састали са домаћом екипом ФК „Рудо“ .
Пионири Младости су били успјешнији и побиједили резултатом 4:0, а кадети су играли неријешено 1:1.

У заосталој утакмици другог кола првенства Омладинске лиге које се игра у сриједу 07. октобра, Омладинци Младости- пионири и кадети гостују у Војковићима гдје се састају са екипом ФК „Фамос“.

Подијелите вијест