„Паб квиз знања“ – хумана иновација у нашем граду

„Паб квиз знања“ који је први пут организован у нашем граду, а имао је црту хуманости, наишао је на одобравање, велику заинтересованост која се огледа у споју забаве и знања, али и лијепог дружења, кога синоћ није недостајало у пабу „ Даунтаун“.

Ову својеврсвну иновацију, организовали су заједно Културно-спортски центар и заљубљеници – ентузијасти у квизове, уз већ поменути паб, који је уступио простор.

„За први пут изненађујуће добро, нисам очекивао овакав одазив и ово је показатељ да још има  нормалности и жеље за знањем у нашем граду. Учешће је узело 12 екипа,  отприлике 35 до 40 учесника, како бисмо и на тај начин испоштовали све мјере. Изненадило ме изузетно добро знање, превасходно младих људи који су будућност нашег града“, казао је је Срђан Матковић један од покретача ове позитивне приче у нашем граду.

Он додаје, да ће екипа окупљена око организације првог квиза настојати да овај вид  дружења пређе у традицију.

Новац који је прикупљен синоћ, односно 400 КМ биће прослијеђено Центру за дјецу са сметњама у развоју „Растимо заједно“. Екипа „ Дисиденти“ показала је највеће знање, с обзиром да нису одговорили тачно на само три питања.