Општина Гацко: Обавјештење за станаре у Видовданској улици

Обавјештавамо станаре зграда у улици Видовданској бројеви: 6, 8, 10, 16, 18, 20, 22, 24 да Општина Гацко планира набавку и поставку дјечијег игралишта на јавној зеленој површини која се налази у њиховој непосредној близини, односно у “кругу” ПС 42.

Позивамо Предсједнике наведених Заједница етажних власника да уколико станари имају неке примједбе или сугестије, или сматрају да ће поставком дјечијег игралишта на неки начин бити оштећени, да исте писмено доставе у Одјељење за просторно планирање и цивилну заштиту, Општина Гацко, у року од 8 дана, од дана објаве овог обавјештења, (21. јун 2018. године).

Радови ће бити обављени у најкраћем року. Из Општине Гацко подсјећају станаре да је иста површина и до сада служила искључиво за игру, па поставком скромног мобилијара за најмлађе, неће доћи до промјене у смислу ометања реда и мира.

Напомена: Ако у року од 8 дана надлежном општинском одјељењу не буде достављена ниједна примједба или сугестија, сматраћемо да се станари зграда у улици Видовданској бр. 6, 8, 10, 16, 18, 20, 22, 24 једногласно слажу са изградњом дјечијег игралишта на горе наведеној адреси.

Подијелите вијест